Bliv certificeret læsehund eller udforsk en analog fremtid i Ringe

dato

Ringe Bibliotek byder på to spændende arrangementer, der henvender sig til både hundeelskere og dem, der er nysgerrige på en verden med mindre digitalisering. Deltag i certificeringen af læsehunde den 26. oktober eller hør om "Analogiseringsstyrelsens" visioner den 28. oktober.

Certificering af læsehunde

Lørdag den 26. oktober 2024 kl. 10:00 inviterer Ringe Bibliotek til certificering af nye frivillige læseteams. Dette arrangement er for dem, der ønsker at blive en del af Læsehunde og kræver certificering af både hund og fører. Certificeringen er gratis og består af tre dele: et online undervisningsmodul, fremmøde på certificeringsdagen og en godkendelse af certificeringen. Hunden skal være mindst 2 år gammel og have et roligt temperament. For mere information, kan du besøge Læsehunde - Socialtansvar.dk.

Foredrag om en analog fremtid

Mandag den 28. oktober 2024 kl. 19:00 kan du opleve et tankevækkende foredrag med Anders Kjærulff og Jesper Balslev fra "Analogiseringsstyrelsen". De vil diskutere, hvordan en verden med mindre digitalisering kunne se ud, samt udfordre den nuværende opfattelse af fremskridt. Foredraget koster 100 kr, men du kan få en Early Bird-billet til 75 kr, hvis du køber inden den 14. oktober. Arrangementet er i samarbejde med aftenskolerne og bibliotekerne i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Praktisk information
Certificering af læsehunde:
Dato: Lørdag 26. oktober 2024
Tid: Kl. 10:00
Sted: Ringe Bibliotek, Algade 40, 5750 Ringe
Entré: Gratis
Foredrag om en analog fremtid:
Dato: Mandag 28. oktober 2024
Tid: Kl. 19:00
Sted: Ringe Bibliotek, Algade 40, 5750 Ringe
Entré: 100 kr / Early Bird: 75 kr (købes senest d. 14/10)



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut