Bliv en del af vores service-team til entreprenørmaskiner hos Ringe Maskinforretning

Profilbillede
dato

Er du vores nye montør til entreprenørmaskiner, og vil du arbejde med mærker som Case Construction, CLAAS og Volvo? Så har du nu muligheden! Så bliv en del af vores fantastiske service-team i Ringe Maskinforretning.

Dynamisk hverdag med service i højsædet
Du kommer til at beskæftige dig med klargøring og reparationer af entreprenørmaskiner, det vil hovedsageligt være maskiner fra Case Construction, CLAAS gummigeder og teleskoplæssere samt Volvo gummigeder. Dine kollegaer består af både værksteds- og udekørende montører. Som montør hos os får du 30 kolleger og en hverdag med masser af udfordringer og værkstedshumor.

Dine arbejdsopgaver

Dine opgaver bliver, at servicere vores kunder primært ude ved kunden men der vil også være arbejde på værkstedet, du vil derfor få egen servicevogn.

I løbet af en typisk dag arbejder du med:

Klargøring af nye og brugte maskiner
Servicere og vedligeholde entreprenørmaskiner hos kunden og på værkstedet
Foretage eftersyn af maskiner
Diagnosticere og fejlfinde
Dygtig og kvalitetsbevidst montør
Du kan være nyuddannet eller en erfaren landbrugsmaskinmekaniker, men det er vigtigt at du trives med en hverdag, hvor der er mange bolde i luften, og hvor holdånd er et nøgleord for at skabe succes. Du sætter en ære i at levere arbejde og service af høj kvalitet, og er i stand til selvstændigt at udføre fejlfindinger.
Vi forestiller os, at du:

Har kendskab til elektronik og fejlfinding med IT
Kan arbejde selvstændigt med høj arbejdsmoral
Er kunde- og serviceminded
Har et kørekort B
Vi tilbyder
Hos Ringe Maskinforretning bygger vores fundament på samarbejde, og vi har en grundlæggende tro på, at vi er stærkere sammen. Vi tilbyder således en arbejdsplads, hvor vi udvikler i fællesskab – på tværs af afdelinger, kompetencer og landegrænser. Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og vi gør os umage med at skabe de bedste rammer for trivsel, udvikling og indflydelse.

Er du interesseret?
Synes du, at stillingen lyder spændende, så send os gerne din ansøgning og CV i dag eller hurtigst muligt ved at klikke på ”Søg stillingen”. Vi forventer at afholde samtaler løbende, og vi stopper søgningen, når den rette kandidat er fundet.

Vi tror på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Vi opfordrer derfor alle interesserede – uanset baggrund – at søge stillingen.

Vi håber at høre fra dig!

En international landbrugskoncern
Vi vil skabe værdi! For landbruget. For landmanden. Og for medarbejderne.

Ringe Maskinforretning er en del af Danish Agro, hvor vi er mere end 5.200 kolleger fordelt på 100+ selskaber i 17 lande. Fra marken til skærmen er medarbejderne kernen i vores evne til at skabe værdi og udvikle fremtidens landbrug. De sikrer nemlig, at vi kan spille en afgørende rolle i branchens digitale og grønne omstilling – og at vi hver dag hjælper landmanden med at dyrke fødevarer i verdensklasse. Og vi har også brug for dig!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Faaborg-Midtfyn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

RINGE MASKINFORRETNING A/S, Nordbakken, 5750 Ringe

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6072547

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet