Chauffør til udkørsel af betonvarer med egen lastbil søges

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Bliv en del af et stærkt team med stor kundekontakt og søg stillingen som chauffør i Ringe, hvor vi lige nu mangler en chauffør til udkørsel af betonvarer i form af brøndgods.

Hverdagen som chauffør

Fra forsædet på lastbilen bliver du det vigtige bindeled mellem salgsafdelingen eller byggemarkedet og vores kunder. Du leverer ofte til større byggepladser og anlægsprojekter. Din hverdag er en god afveksling mellem kørsel og levering - perfekt til dig, der bliver glad af at levere service i topkvalitet, men samtidig vil være din egen herre bag rattet. Med lun humor er du imødekommende, positiv og bringer god energi ud til kunderne.

Egen lastbil med god komfort

Du får din egen lastbil (forvogn/hænger), en Volvo FM-460 med Palfinger kran 53 TM. Du skal derfor have krancertifikat til denne størrelse eller større (dvs. Kran E). Vi kører i en nyere opdateret vognpark. Bilens navigationsanlæg Tom Tom Webfleet guider dig fra levering til levering, ligesom du i løbet af dagen også er i kontakt med kørselsafdelingen, der med god erfaring sammensætter dagens rute til dig. En stor del af leverancerne vil være til Sjælland og herunder Storkøbenhavn, så kørsel i tæt trafik skal ikke være uvant for dig.

Ordnede forhold

Du bliver en del af en uhøjtidelig arbejdsplads med tilbud om sundhedssikring og personaleforening. Lastbilen har hjemmeadresse på vor fabrik i Ringe, hvorfra daglig udkørsel vil foregå.

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Heine Holten på tlf. 7213 4081 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Faaborg-Midtfyn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Ikast Betonvarefabrik A/S, Stegshavevej 30, 5750 Ringe

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6069506

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet