Er du SSA med mod på spændende opgaver?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Tingager Plejehjem søger SSA til fast stilling pr. 1. juni 2024, eller efter aftale.
Stillingen er dagvagt 30-37 timer pr. uge, eller evt blandede vagter efter eget ønske.
Der arbejdes weekend hver 3. weekend eller hver 2. weekend, efter eget ønske.

Vi har en stor flok SSA’er der ønsker sig flere kollegaer da vi står foran en kompetenceudvikling, hvor vi er i gang med at implementere; EDEN alternative, beboerkonferencer, triagering, og kvalitetssikring af dokumentation.

Vi ønsker os en kollega med smil på læben, som er fleksibel, og har gå på mod og som vil engagere sig i husets beboere. Om du har erfaring eller er nyuddannet Social- og Sundhedsassistent er ikke vigtigt; vi sørger for god introduktion og venter gerne på DIG som har fagligheden i orden og hjertet på rette sted.

Lidt om os

Tingager Plejehjem er Faaborg-Midtfyn Kommunes største plejehjem med 58 lejligheder. Plejehjemmet ligger centralt i Ringe med kun 5 min. gang til tog og bus, samt tæt på Odense/Svendborg motorvejen.

Tingager Plejehjem varetager uddannelse af både social-og sundhedshjælperelever, og social-og sundhedsassistentelever, og giver også gerne plads til virksomhedspraktik, jobtræning m.m.

Læs mere om Tingager Plejehjem her: Tingager Plejehjem

Vi vægter faglighed og udvikling

Vi arbejder i beboerens hjem – og vi lægger stor vægt på at yde den pleje og omsorg, der er behov for gennem hele døgnet.

Der er stigende krav til den tværfaglige indsats på plejehjemmene. Beboerne er ældre ved indflytningen, og kompleksiteten i plejeopgaverne er stigende og forudsætter et professionelt tværfagligt team for at løse opgaven bedst muligt. Vores helt grundlæggende tilgang til boerne på Tingager er baseret på personcentreret omsorg, med afsæt i Tom Kitwoods teori.

Den gode hverdag for beboerne og personale

Vi har fokus på helhed og tværfaglighed - hvor sygehjælper, SSH, SSA, og sygeplejersker arbejder sammen med beboeren og de pårørende.

Vi holder høns, har egen bus, golfbil og elcykel. Vi har en stor og aktiv venneforening, Tingagers venner, som hjælper med ugentlige arrangementer som fx erindringsdans, sangeftermiddage og busture.

Vi forventer:

  • At du har indsigt i og forståelse for ældre plejehjemsbeboeres liv og livssituation
  • At du har en fagligt interesse - især indenfor medicinske sygdomme og medicin til ældre
  • At du kan være med til at forme en god hverdag omkring beboerne og tænke sundhedsfaglig og socialfaglig indsats sammen
  • At du er en god kollega og tager medansvar for den samlede opgave
  • At du er god til kommunikation og dokumentation
  • At du ser tværfaglighed som en styrke
  • At du har et godt overblik


Uddannelsesbaggrund

Vi forventer at du er uddannet Social- og Sundhedsassistent, men om du er erfaren eller nyuddannet, er som sagt ikke vigtigt for os.

Ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst.
Forventet tiltrædelse den 1. juni 2024 eller efter aftale.
Stillingsbetegnelse: Social- og Sundhedsassistent
Stillingskategori: Pleje og Omsorg
Arbejdssted: Tingager Plejehjem, Østre Ringvej 7-9, 5750 Ringe
Arbejdstid: 30-37 timer om ugen

Yderligere oplysninger

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Plejehjemsleder Hanne Arendt på mobil 7253 3289 eller planlægger Maria Nordtorp på 7253 1288.

Ansøgning

Vi ser frem til at få din ansøgning med relevante bilag tilsendt via linket nedenfor. Den skal være os i hænde senest d. 15.05.2024, kl. 8.00. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler på Tingager Plejehjem løbende, eller senest den 21.05.24.

Hvis du inviteres til samtale, bedes du medbringe kontaktoplysninger på 2 tidligere arbejdsgivere/nærmeste ledere, uddannelsesbevis, samt straffeattest.

Vi forventer, at du har kørekort, da Faaborg-Midtfyn Kommune er en geografisk stor kommune.

Faaborg-Midtfyn Kommune ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund. Vi har røgfri arbejdstid og du kan læse mere om Faaborg-Midtfyn Kommune som arbejdsplads her.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Faaborg-Midtfyn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Faaborg-Midtfyn Kommune, Østre Ringvej 7-9, 5750 Ringe

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6037847

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet