Se Kate Winslet som Lee Miller i Ringe Bio

dato

Onsdag den 9. oktober 2024 kl. 14:00 kan du opleve den spændende film om den tidligere supermodel og krigskorrespondent Lee Miller i Ringe Bio. Filmen byder på en stjernespækket rollebesætning med Kate Winslet i hovedrollen.

Tidligere supermodel Lee Miller kaster sig frygtløst ind i Anden Verdenskrigs kaos og rejser til frontlinjen som krigskorrespondent for Vogue. Med et kamera i hånden og en mission om at afsløre Nazitysklands skjulte sandheder, trodser hun farerne og de fordomme, der følger med at være kvinde i en mandsdomineret verden. Hendes arbejde resulterer i nogle af de mest ikoniske billeder, der fanger krigens barske virkelighed.

Stjernespækket rollebesætning
Kate Winslet stråler i rollen som den legendariske krigsfotograf Elizabeth 'Lee' Miller. Hun får fornemt selskab af bl.a. Marion Cotillard, kendt fra "Inception," Josh O'Connor fra "The Crown" og svenske Alexander Skarsgård fra "The Northman." Disse talentfulde skuespillere bringer Millers utrolige historie til live på det store lærred.

En fortælling om mod og sandhed
Filmen dykker ned i Lee Millers modige rejse og hendes utrættelige kamp for at dokumentere krigens virkelighed. Hendes fotografier gav verden et unikt indblik i de grusomheder, der fandt sted, og hendes arbejde har haft en varig indflydelse på krigsfotografiet.

Praktiske informationer
Dato: Onsdag den 9. oktober 2024
Tid: Kl. 14:00
Sted: Ringe Bio, Østergade 5, 5750 Ringe
Arrangør: Alle
Entré: Oplyses ved henvendelse

Gå ikke glip af denne enestående filmoplevelse i Ringe Bio!

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut