Studentermedhjælper til bekæmpelse af kædesvig inden for skatte- og forvaltningsret

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du på udkig efter et studiejob, som giver dig relevant erhvervserfaring inden for skatte- og forvaltningsretten? Vi søger en studentermedhjælper, der vil være med til at understøtte indsatsen for at bekæmpe kædesvig.

Kædesvig Syd
I vores enhed, Kædesvig Syd, arbejder vi med kontrol af såkaldte fakturafabrikker og deres kunder. Fakturafabrikker er virksomheder, der udsteder fiktive fakturaer, som anvendes af andre virksomheder til opnåelse af uretmæssigt momsfradrag, udbetaling af sorte lønninger eller maskeret udlodning. Der vil derudover ofte være flere forskelligartede afledte problemstillinger i de konkrete sager vi behandler.

Vores formål er at stoppe den ansvarlige personkreds ved at gennemføre de nødvendige skatte- og afgiftsmæssige reguleringer for fakturafabrikkerne, køberne af de fiktive fakturaer og stråmænd samt at opdage nye fakturafabrikker efterhånden, som de opstår.

Vi følger hele tiden med i de seneste trends og tendenser på hvidvaskområdet, hvilket også medfører en naturlig løbende ændring af den type opgaver, vi løser.

Vores enhed består på nuværende tidspunkt af 12 medarbejdere og en funktionsleder. Vi har derudover et tæt samarbejde med vores to søskendeenheder i Aarhus og Høje Taastrup.

Dine arbejdsopgaver
Som studentermedhjælper i enheden får du til opgave at understøtte Kædesvig Syd og vores to søsterenheder ved blandt andet at:

 • klargøre kontrolsager der skal oversendes til Skattestyrelsens straffesagsenheder
 • bistå ved anmodninger om aktindsigt efter forvaltningsloven
 • bistå i forbindelse med indhentelse, fremsøgning og bearbejdning af information
 • hjælpe i forbindelse med indberetninger til statistikformål
 • løse andre forfaldne opgaver.
Dine kompetencer
Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant videregående uddannelse på 5.-7. semester som f.eks. stud.jur., stud.merc.aud., stud.merc.jur. eller lignende og gerne vil supplere teorien med et relevant studiejob.

Du er som person pligtopfyldende og grundig. Du skal motiveres af at bidrage til at løse en vigtig samfundsmæssig opgave.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

 • har høj faglighed, herunder god juridisk og talmæssig forståelse
 • har gode kommunikative evner i både skrift og tale
 • har forståelse for forvaltningsretlige regler
 • har gode IT-færdigheder.
Vi er en del af Center for Hvidvask
Vores kontor er en del af Center for Hvidvask i fagområdet Særlig Kontrol i Skattestyrelsen. I Center for Hvidvask tilstræber vi stor faglighed på tværs af svigstyper samt skatte- og afgiftsarter, og det giver mulighed for at være en del af et motiverende og udviklende læringsmiljø. I hverdagen stræber vi efter en høj grad af medindflydelse, så vi har mulighed for at tage et medansvar for egen og Skatteforvaltningens udvikling.

Det skal være spændende at gå på arbejde, hvilket ud over interessante arbejdsopgaver inden for et område i konstant udvikling, bl.a. kræver forandringsparathed, højt humør og en positiv tilgang til de daglige udfordringer.

Derudover tilbyder vi:

 • mulighed for at koble din teoretiske viden på praktiske opgaver
 • et spændende job, hvor du får indsigt i et område med stor samfundsmæssig bevågenhed
 • en grundig oplæring
 • dygtige og engagerede kollegaer samt et godt arbejdsfællesskab
 • en fleksibel arbejdsplads, der tager hensyn til dit studieliv
 • et job med mange kontaktflader i en stor forvaltning.
Kontakt og ansættelsesvilkår
Vi glæder os til at modtage din ansøgning med CV, eksamensbevis og yderligere relevant materiale via linket ”Søg stillingen” senest søndag den 12. juni 2024.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte fungerende funktionsleder Trine Rasmussen på telefon 72 37 47 72, (ikke er tilgængelig i uge 21) eller fuldmægtig Kristina Lender på telefon 72 37 57 82.

Vi forventer at holde samtaler torsdag den 20. juni 2024.

Din gennemsnitlige ugentlige arbejdstid vil være 15 timer. Arbejdstiden er fleksibel inden for normal kontortid, og der vil være mulighed for at tage individuelle hensyn ved eksamen.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes organisation – Det Statslige Område og Cirkulære om organisationsaftalen for Kontorfunktionærer, laboranter, IT-medarbejdere (HK) i Staten. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

Forventet tiltrædelse er den 1. august 2024 eller efter nærmere aftale.

Arbejdsstedet er Bygmestervej 23 A, 5750 Ringe.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Faaborg-Midtfyn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Skatteforvaltningen, Ringe, Bygmestervej, 5750 Ringe

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6053323

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet